Meny

om ecount

La oss være din økonomiavdeling, slik at du kan fokusere på det du liker og kan best.

 

Vi er autoriserte regnskapsførere og betjener hele Haugalandet med sine mange gründere og nytenkere. Vi synes den gammeldagse måten å gjøre regnskap på er akkurat det – gammeldags. Så vi tilbyr små og mellomstore bedrifter regnskapstjenester som passer den moderne verden. 


Hva vi gjør:
    •    Med kunden i sentrum tilbyr vi alt innen økonomi og regnskap.
    •    Vi effektiviserer regnskapsrutiner
    •    Vi optimaliserer økonomistyringen
    •    Vi tar ansvar for hele eller deler av økonomifunksjonen.
    •    Med nye teknologiske løsninger kan kunden fokusere på sin kjernevirksomhet.
    •    Vår tilgjengelighet og personlig oppfølging hjelper deg å lykkes.

 

Alltid à jour
Vi setter høyt kvalifiserte medarbeidere med eksakt "riktig" kompetanse på jobben, uavhengig av om oppdraget er stort eller lite. Vi holder oss hele tiden oppdatert på relevant regelverk. 
Det beste håndverket forutsetter bruk av de beste verktøyene, det gjelder også for vår bransje. Som en konsekvens bruker vi kun de mest aktuelle programvareløsningene, og sørger for kontinuerlig oppdatering og vedlikehold av disse. Vi har investert i løsninger som gjør det mulig for kunden å koble seg til vårt datasystem, og våre kunder kan derfor sitte på eget kontor og ta ut rapporter, foreta fakturering eller bruke de delene av økonomisystemet de selv ønsker.
 
Maksimal trygghet

Som autorisert regnskapskontor er vi underlagt kontroll fra Finanstilsynet som setter strenge krav både til vår kompetanse og våre rutiner. Vi er også medlem av Regnskap Norge, regnskapsførernes egen bransjeorganisasjon, som kontinuerlig følger opp og kontrollerer sine medlemmer. Dette gir våre kunder trygghet for at arbeidet vi leverer er av beste kvalitet.