Meny

Bruk tiden din på annet enn regnskap og lønn

eCount bruker programvaren 24SevenOffice, som automatiserer regnskapsprosesser slik at du kan fokusere på det du er best til. Papirarbeid på kveldstid (eller når som helst, egentlig) er gammeldags. 

 

Som å gå på skyer
Med systemet vi bruker er regnskapet ditt tilgjengelig på pc’en din, nettbrettet ditt og mobiltelefonen din når som helst og hvor som helst. Alt ligger i skyen, trygt forvart og lett tilgjengelig.
 

 Akkurat det du trenger
Vi skreddersyr systemet for dine behov. Funksjoner du aldri får bruk for trenger du heller ikke se. Vi kan ta oss av hele regnskapsjobben eller bare en del av den. Det er opp til deg, du får det du har behov for.
 

Lønn som fortjent
Ta kontroll over lønnssystemet med disse funksjonene:

- Elektronisk timeregistrering
- Integrasjon mot regnskapssystemet
- Enkle reiseregninger med Traveltext
 

Ingen overraskelser
Med fast pris får du ingen overraskelser fra oss. Unntatt hvor mye enklere hverdagene dine blir med eCount på laget.

 

Vi jobber bokstavelig talt sammen
Med eCount på laget jobber du sammen med oss, direkte i samme system. Det  hele skjer i skyen, og endringer skjer med en gang, på direkten. Du får et spesialtilpasset dashboard med nøkkeltall og informasjon slik at du kan følge med på det som skjer hele tiden. Sømløst. Papirløst. Problem løst.

 

Fort gjort

Å bytte regnskapssystem høres for mange ut som en lang og tung prosess, men vi gjør det både raskt, enkelt og effektivt.

 

Vokser med deg

Systemet er ikke bare enkelt, trygt og skybasert, det vokser også med deg. Etterhvert som bedriften din vokser, kan du utvide systemet som det passer deg.

 

Bilagsflyt

Se hvordan bilagsflyten fungerer i vårt økonomisystem: